Aprilia Riders Club Malaysia

FORUM
 
HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

 

 Kereta baru beli kena ada full tank?

Go down 
AuthorMessage
Hammer8

Hammer8

Posts : 31
Join date : 2013-03-04

Kereta baru beli kena ada full tank? Empty
PostSubject: Kereta baru beli kena ada full tank?   Kereta baru beli kena ada full tank? Icon_minitimeFri Feb 28, 2020 11:26 am

Topik hot harini pasal perlu ke delaer kereta isi minyak penuh sebelum bagi kereta kpd cutomer kira final stage pembelian gitu. Sbb ada yg kata diorg akan isi stgh tank then baru bagi. Pendapat korang mcm mana?
Back to top Go down
Sulaaa

Sulaaa

Posts : 2
Join date : 2020-03-03

Kereta baru beli kena ada full tank? Empty
PostSubject: Re: Kereta baru beli kena ada full tank?   Kereta baru beli kena ada full tank? Icon_minitimeTue Mar 03, 2020 2:59 pm

kena tengok dealer nak bagi full tank ke atau, ada yang bagi tau petrol ialah mereka sendiri yg bagi
Back to top Go down
JOJO777

JOJO777

Posts : 2
Join date : 2020-03-03

Kereta baru beli kena ada full tank? Empty
PostSubject: Re: Kereta baru beli kena ada full tank?   Kereta baru beli kena ada full tank? Icon_minitimeTue Mar 03, 2020 4:11 pm

kalau ada lebih , untung la.
ada dealer pump sikit petrol je , supaya kereta boleh jalan
Back to top Go down
JOJO777

JOJO777

Posts : 2
Join date : 2020-03-03

Kereta baru beli kena ada full tank? Empty
PostSubject: Re: Kereta baru beli kena ada full tank?   Kereta baru beli kena ada full tank? Icon_minitimeWed Mar 04, 2020 11:58 am

Sulaaa wrote:
kena tengok dealer nak bagi full tank ke atau, ada yang bagi tau petrol ialah mereka sendiri yg bagi

biasa  dealer tak bagi full tank , kan sekarang petrol harga kadang naik kadang turun.
Back to top Go down
Sulaaa

Sulaaa

Posts : 2
Join date : 2020-03-03

Kereta baru beli kena ada full tank? Empty
PostSubject: Re: Kereta baru beli kena ada full tank?   Kereta baru beli kena ada full tank? Icon_minitimeWed Mar 04, 2020 1:03 pm

JOJO777 wrote:
kalau ada lebih , untung la.
ada dealer pump sikit petrol je , supaya kereta boleh jalan

hmm tak kisah la, skrg pun boleh je isi minyak sendiri, tak payah pgi kaunter pon hahaha.. zaman bila makin maju ni, benda2 yg wujud mudahkan org dah hehe
Back to top Go down
Hammer8

Hammer8

Posts : 31
Join date : 2013-03-04

Kereta baru beli kena ada full tank? Empty
PostSubject: Re: Kereta baru beli kena ada full tank?   Kereta baru beli kena ada full tank? Icon_minitimeFri Mar 06, 2020 2:55 pm

JOJO777 wrote:
Sulaaa wrote:
kena tengok dealer nak bagi full tank ke atau, ada yang bagi tau petrol ialah mereka sendiri yg bagi

biasa  dealer tak bagi full tank , kan sekarang petrol harga kadang naik kadang turun.

Hmm yeke. Ke ikut dealer jugak eh, sbb kalau aku, sbnarnya x de lah kisah sgt. Kalau diorang siap hantar ke tempat kita, jauh pula tu, so kira halal la minyak tu haha.
Back to top Go down
Hammer8

Hammer8

Posts : 31
Join date : 2013-03-04

Kereta baru beli kena ada full tank? Empty
PostSubject: Re: Kereta baru beli kena ada full tank?   Kereta baru beli kena ada full tank? Icon_minitimeFri Mar 06, 2020 2:56 pm

Sulaaa wrote:
JOJO777 wrote:
kalau ada lebih , untung la.
ada dealer pump sikit petrol je , supaya kereta boleh jalan

hmm tak kisah la, skrg pun boleh je isi minyak sendiri, tak payah pgi kaunter pon hahaha.. zaman bila makin maju ni, benda2 yg wujud mudahkan org dah hehe

E-wallet kena je pegi kaunter. Ini ko ckp pasal Setel ke? Sebab Setel yg aku tau app dia nak senangkan pengguna dia.
Back to top Go down
jomthai

jomthai

Posts : 20
Join date : 2013-06-30

Kereta baru beli kena ada full tank? Empty
PostSubject: Re: Kereta baru beli kena ada full tank?   Kereta baru beli kena ada full tank? Icon_minitimeFri Mar 06, 2020 2:59 pm

Hammer8 wrote:
Sulaaa wrote:
JOJO777 wrote:
kalau ada lebih , untung la.
ada dealer pump sikit petrol je , supaya kereta boleh jalan

hmm tak kisah la, skrg pun boleh je isi minyak sendiri, tak payah pgi kaunter pon hahaha.. zaman bila makin maju ni, benda2 yg wujud mudahkan org dah hehe

E-wallet kena je pegi kaunter. Ini ko ckp pasal Setel ke? Sebab Setel yg aku tau app dia nak senangkan pengguna dia.

susah wey nk guna app lain.. kena scan qr code bagai, still nk kena beratur bukan ada fast lane mcm beli popcorn kt wayang tu hahaha! aku guna setel skrg mmg keje isi minyak ni dah kurang effort, keluar kereta isi minyak je haha!
Back to top Go down
norrman

norrman

Posts : 4
Join date : 2020-03-08

Kereta baru beli kena ada full tank? Empty
PostSubject: Re: Kereta baru beli kena ada full tank?   Kereta baru beli kena ada full tank? Icon_minitimeSun Mar 08, 2020 9:50 pm

Hammer8 wrote:
Topik hot harini pasal perlu ke delaer kereta isi minyak penuh sebelum bagi kereta kpd cutomer kira final stage pembelian gitu. Sbb ada yg kata diorg akan isi stgh tank then baru bagi. Pendapat korang mcm mana?

perlu tgk lah, kebykkannya x bagi full tank pun, hanya isi yg ckop2 dpt jalan je
Back to top Go down
takson

takson

Posts : 4
Join date : 2020-03-08

Kereta baru beli kena ada full tank? Empty
PostSubject: Re: Kereta baru beli kena ada full tank?   Kereta baru beli kena ada full tank? Icon_minitimeSun Mar 08, 2020 10:08 pm

Hammer8 wrote:
Sulaaa wrote:
JOJO777 wrote:
kalau ada lebih , untung la.
ada dealer pump sikit petrol je , supaya kereta boleh jalan

hmm tak kisah la, skrg pun boleh je isi minyak sendiri, tak payah pgi kaunter pon hahaha.. zaman bila makin maju ni, benda2 yg wujud mudahkan org dah hehe

E-wallet kena je pegi kaunter. Ini ko ckp pasal Setel ke? Sebab Setel yg aku tau app dia nak senangkan pengguna dia.

apps ni mmg selesai masalah aku lupa bawa mesra kad yg rugi byk points...
Back to top Go down
norrman

norrman

Posts : 4
Join date : 2020-03-08

Kereta baru beli kena ada full tank? Empty
PostSubject: Re: Kereta baru beli kena ada full tank?   Kereta baru beli kena ada full tank? Icon_minitimeSun Mar 08, 2020 10:17 pm

takson wrote:
Hammer8 wrote:
Sulaaa wrote:
JOJO777 wrote:
kalau ada lebih , untung la.
ada dealer pump sikit petrol je , supaya kereta boleh jalan

hmm tak kisah la, skrg pun boleh je isi minyak sendiri, tak payah pgi kaunter pon hahaha.. zaman bila makin maju ni, benda2 yg wujud mudahkan org dah hehe

E-wallet kena je pegi kaunter. Ini ko ckp pasal Setel ke? Sebab Setel yg aku tau app dia nak senangkan pengguna dia.

apps ni mmg selesai masalah aku lupa bawa mesra kad yg rugi byk points...

points tu x dpt hadiah yg besar, aku dari dulu2 dah give up points tu
Back to top Go down
takson

takson

Posts : 4
Join date : 2020-03-08

Kereta baru beli kena ada full tank? Empty
PostSubject: Re: Kereta baru beli kena ada full tank?   Kereta baru beli kena ada full tank? Icon_minitimeSun Mar 08, 2020 10:24 pm

norrman wrote:
takson wrote:
Hammer8 wrote:
Sulaaa wrote:
JOJO777 wrote:
kalau ada lebih , untung la.
ada dealer pump sikit petrol je , supaya kereta boleh jalan

hmm tak kisah la, skrg pun boleh je isi minyak sendiri, tak payah pgi kaunter pon hahaha.. zaman bila makin maju ni, benda2 yg wujud mudahkan org dah hehe

E-wallet kena je pegi kaunter. Ini ko ckp pasal Setel ke? Sebab Setel yg aku tau app dia nak senangkan pengguna dia.

apps ni mmg selesai masalah aku lupa bawa mesra kad yg rugi byk points...

points tu x dpt hadiah yg besar, aku dari dulu2 dah give up points tu

wah, kalau x nak bagi aq lah weiii, ade "hadiah", baik drpd yg x ade kan
Back to top Go down
norrman

norrman

Posts : 4
Join date : 2020-03-08

Kereta baru beli kena ada full tank? Empty
PostSubject: Re: Kereta baru beli kena ada full tank?   Kereta baru beli kena ada full tank? Icon_minitimeSun Mar 08, 2020 10:40 pm

takson wrote:
norrman wrote:
takson wrote:
Hammer8 wrote:
Sulaaa wrote:
JOJO777 wrote:
kalau ada lebih , untung la.
ada dealer pump sikit petrol je , supaya kereta boleh jalan

hmm tak kisah la, skrg pun boleh je isi minyak sendiri, tak payah pgi kaunter pon hahaha.. zaman bila makin maju ni, benda2 yg wujud mudahkan org dah hehe

E-wallet kena je pegi kaunter. Ini ko ckp pasal Setel ke? Sebab Setel yg aku tau app dia nak senangkan pengguna dia.

apps ni mmg selesai masalah aku lupa bawa mesra kad yg rugi byk points...

points tu x dpt hadiah yg besar, aku dari dulu2 dah give up points tu

wah, kalau x nak bagi aq lah weiii, ade "hadiah", baik drpd yg x ade kan

is okay lah hadiah tu, points tu kena collect byk baru boleh redeem mcm2.. btw knp awak akan lupa bawa kad?


Last edited by norrman on Wed Mar 11, 2020 12:45 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
takson

takson

Posts : 4
Join date : 2020-03-08

Kereta baru beli kena ada full tank? Empty
PostSubject: Re: Kereta baru beli kena ada full tank?   Kereta baru beli kena ada full tank? Icon_minitimeSun Mar 08, 2020 10:52 pm

norrman wrote:
takson wrote:
norrman wrote:
takson wrote:
Hammer8 wrote:
Sulaaa wrote:
JOJO777 wrote:
kalau ada lebih , untung la.
ada dealer pump sikit petrol je , supaya kereta boleh jalan

hmm tak kisah la, skrg pun boleh je isi minyak sendiri, tak payah pgi kaunter pon hahaha.. zaman bila makin maju ni, benda2 yg wujud mudahkan org dah hehe

E-wallet kena je pegi kaunter. Ini ko ckp pasal Setel ke? Sebab Setel yg aku tau app dia nak senangkan pengguna dia.

apps ni mmg selesai masalah aku lupa bawa mesra kad yg rugi byk points...

points tu x dpt hadiah yg besar, aku dari dulu2 dah give up points tu

wah, kalau x nak bagi aq lah weiii, ade "hadiah", baik drpd yg x ade kan

is okay lah hadiah tu, points tu kena collect byk tahun baru dpt hadiah yg kecik2..x berbaloi...btw knp awak akan lupa bawa kad?

kad letak kat rumah lupa bawa, sbb bukan sj aku guna kad tu..
Back to top Go down
norrman

norrman

Posts : 4
Join date : 2020-03-08

Kereta baru beli kena ada full tank? Empty
PostSubject: Re: Kereta baru beli kena ada full tank?   Kereta baru beli kena ada full tank? Icon_minitimeSun Mar 08, 2020 10:56 pm

takson wrote:
norrman wrote:
takson wrote:
norrman wrote:
takson wrote:
Hammer8 wrote:
Sulaaa wrote:
JOJO777 wrote:
kalau ada lebih , untung la.
ada dealer pump sikit petrol je , supaya kereta boleh jalan

hmm tak kisah la, skrg pun boleh je isi minyak sendiri, tak payah pgi kaunter pon hahaha.. zaman bila makin maju ni, benda2 yg wujud mudahkan org dah hehe

E-wallet kena je pegi kaunter. Ini ko ckp pasal Setel ke? Sebab Setel yg aku tau app dia nak senangkan pengguna dia.

apps ni mmg selesai masalah aku lupa bawa mesra kad yg rugi byk points...

points tu x dpt hadiah yg besar, aku dari dulu2 dah give up points tu

wah, kalau x nak bagi aq lah weiii, ade "hadiah", baik drpd yg x ade kan

is okay lah hadiah tu, points tu kena collect byk baru boleh redeem mcm2.. btw knp awak akan lupa bawa kad?

kad letak kat rumah lupa bawa, sbb bukan sj aku guna kad tu..


baguslah skrg ade apps ni awak kedua2 tempat dah blh collect points, kad boleh, apps pun boleh


Last edited by norrman on Wed Mar 11, 2020 12:45 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
takson

takson

Posts : 4
Join date : 2020-03-08

Kereta baru beli kena ada full tank? Empty
PostSubject: Re: Kereta baru beli kena ada full tank?   Kereta baru beli kena ada full tank? Icon_minitimeSun Mar 08, 2020 11:04 pm

norrman wrote:
takson wrote:
norrman wrote:
takson wrote:
norrman wrote:
takson wrote:
Hammer8 wrote:
Sulaaa wrote:
JOJO777 wrote:
kalau ada lebih , untung la.
ada dealer pump sikit petrol je , supaya kereta boleh jalan

hmm tak kisah la, skrg pun boleh je isi minyak sendiri, tak payah pgi kaunter pon hahaha.. zaman bila makin maju ni, benda2 yg wujud mudahkan org dah hehe

E-wallet kena je pegi kaunter. Ini ko ckp pasal Setel ke? Sebab Setel yg aku tau app dia nak senangkan pengguna dia.

apps ni mmg selesai masalah aku lupa bawa mesra kad yg rugi byk points...

points tu x dpt hadiah yg besar, aku dari dulu2 dah give up points tu

wah, kalau x nak bagi aq lah weiii, ade "hadiah", baik drpd yg x ade kan

is okay lah hadiah tu, points tu kena collect byk tahun baru dpt hadiah yg kecik2..x berbaloi...btw knp awak akan lupa bawa kad?

kad letak kat rumah lupa bawa, sbb bukan sj aku guna kad tu..


baguslah skrg ade apps ni awak kedua2 tempat dah blh collect points, kad boleh, apps pun boleh

yalar, x sama dgn dulu dah, rugi points mmg sgt sedih
Back to top Go down
jomthai

jomthai

Posts : 20
Join date : 2013-06-30

Kereta baru beli kena ada full tank? Empty
PostSubject: Re: Kereta baru beli kena ada full tank?   Kereta baru beli kena ada full tank? Icon_minitimeMon Mar 09, 2020 11:15 am

norrman wrote:
takson wrote:
Hammer8 wrote:
Sulaaa wrote:
JOJO777 wrote:
kalau ada lebih , untung la.
ada dealer pump sikit petrol je , supaya kereta boleh jalan

hmm tak kisah la, skrg pun boleh je isi minyak sendiri, tak payah pgi kaunter pon hahaha.. zaman bila makin maju ni, benda2 yg wujud mudahkan org dah hehe

E-wallet kena je pegi kaunter. Ini ko ckp pasal Setel ke? Sebab Setel yg aku tau app dia nak senangkan pengguna dia.

apps ni mmg selesai masalah aku lupa bawa mesra kad yg rugi byk points...

points tu x dpt hadiah yg besar, aku dari dulu2 dah give up points tu

points x dpt hadiah besar? aku tgok boleh je redeem points dpt la minum kt old town apa semua.. apa lagi yg korang nk ni.. x pun reddem jadi e-wallet, boleh bayor minyak ngkorang tu hahaha!
Back to top Go down
Hammer8

Hammer8

Posts : 31
Join date : 2013-03-04

Kereta baru beli kena ada full tank? Empty
PostSubject: Re: Kereta baru beli kena ada full tank?   Kereta baru beli kena ada full tank? Icon_minitimeMon Mar 09, 2020 11:19 am

jomthai wrote:
Hammer8 wrote:


E-wallet kena je pegi kaunter. Ini ko ckp pasal Setel ke? Sebab Setel yg aku tau app dia nak senangkan pengguna dia.

susah wey nk guna app lain.. kena scan qr code bagai, still nk kena beratur bukan ada fast lane mcm beli popcorn kt wayang tu hahaha! aku guna setel skrg mmg keje isi minyak ni dah kurang effort, keluar kereta isi minyak je haha!

Keluar kereta nk isi minyak je en? Simple betul. Sesuai la siapa bwk anak tu, bayar2 semua masih dlm kereta dgn anak2.
Back to top Go down
Hammer8

Hammer8

Posts : 31
Join date : 2013-03-04

Kereta baru beli kena ada full tank? Empty
PostSubject: Re: Kereta baru beli kena ada full tank?   Kereta baru beli kena ada full tank? Icon_minitimeMon Mar 09, 2020 11:22 am

norrman wrote:
takson wrote:
norrman wrote:


points tu x dpt hadiah yg besar, aku dari dulu2 dah give up points tu

wah, kalau x nak bagi aq lah weiii, ade "hadiah", baik drpd yg x ade kan

is okay lah hadiah tu, points tu kena collect byk tahun baru dpt hadiah yg kecik2..x berbaloi...btw knp awak akan lupa bawa kad?

Redeem je minyak, korang nak besar mana lagi. Bukan senang nak redeem minyak kalau ada points mcm ni. Simple je hehe.
Back to top Go down
nicereality

nicereality

Posts : 3
Join date : 2020-03-10

Kereta baru beli kena ada full tank? Empty
PostSubject: Re: Kereta baru beli kena ada full tank?   Kereta baru beli kena ada full tank? Icon_minitimeTue Mar 10, 2020 11:11 am

jomthai wrote:
norrman wrote:
takson wrote:


apps ni mmg selesai masalah aku lupa bawa mesra kad yg rugi byk points...

points tu x dpt hadiah yg besar, aku dari dulu2 dah give up points tu

points x dpt hadiah besar? aku tgok boleh je redeem points dpt la minum kt old town apa semua.. apa lagi yg korang nk ni.. x pun reddem jadi e-wallet, boleh bayor minyak ngkorang tu hahaha!

Alah, point tu kalau yg baru2 manade. Dan2 kena ada 800 point camtu itupun baru dpt aiskrim.
Back to top Go down
nicereality

nicereality

Posts : 3
Join date : 2020-03-10

Kereta baru beli kena ada full tank? Empty
PostSubject: Re: Kereta baru beli kena ada full tank?   Kereta baru beli kena ada full tank? Icon_minitimeTue Mar 10, 2020 11:13 am

Hammer8 wrote:
norrman wrote:
takson wrote:
norrman wrote:


points tu x dpt hadiah yg besar, aku dari dulu2 dah give up points tu

wah, kalau x nak bagi aq lah weiii, ade "hadiah", baik drpd yg x ade kan

is okay lah hadiah tu, points tu kena collect byk tahun baru dpt hadiah yg kecik2..x berbaloi...btw knp awak akan lupa bawa kad?

Redeem je minyak, korang nak besar mana lagi. Bukan senang nak redeem minyak kalau ada points mcm ni. Simple je hehe.

Brand lain pon bleh je dpt point, kdg2 lagi bnyk, nak redeem beli brg2 situ pon senang
Back to top Go down
jomthai

jomthai

Posts : 20
Join date : 2013-06-30

Kereta baru beli kena ada full tank? Empty
PostSubject: Re: Kereta baru beli kena ada full tank?   Kereta baru beli kena ada full tank? Icon_minitimeTue Mar 10, 2020 11:17 am

nicereality wrote:
jomthai wrote:
norrman wrote:
takson wrote:


apps ni mmg selesai masalah aku lupa bawa mesra kad yg rugi byk points...

points tu x dpt hadiah yg besar, aku dari dulu2 dah give up points tu

points x dpt hadiah besar? aku tgok boleh je redeem points dpt la minum kt old town apa semua.. apa lagi yg korang nk ni.. x pun reddem jadi e-wallet, boleh bayor minyak ngkorang tu hahaha!

Alah, point tu kalau yg baru2 manade. Dan2 kena ada 800 point camtu itupun baru dpt aiskrim.

aku haritu isi rm40, dpt point 63 points.. nanti lambat laun makin menggunung la.. kalau cam aku, aku lebih prefer kumpul2 points then bila terdesak boleh guna beli minyak.. simpleeee..
Back to top Go down
nicereality

nicereality

Posts : 3
Join date : 2020-03-10

Kereta baru beli kena ada full tank? Empty
PostSubject: Re: Kereta baru beli kena ada full tank?   Kereta baru beli kena ada full tank? Icon_minitimeTue Mar 10, 2020 11:19 am

jomthai wrote:
nicereality wrote:
jomthai wrote:
norrman wrote:
takson wrote:


apps ni mmg selesai masalah aku lupa bawa mesra kad yg rugi byk points...

points tu x dpt hadiah yg besar, aku dari dulu2 dah give up points tu

points x dpt hadiah besar? aku tgok boleh je redeem points dpt la minum kt old town apa semua.. apa lagi yg korang nk ni.. x pun reddem jadi e-wallet, boleh bayor minyak ngkorang tu hahaha!

Alah, point tu kalau yg baru2 manade. Dan2 kena ada 800 point camtu itupun baru dpt aiskrim.

aku haritu isi rm40, dpt point 63 points.. nanti lambat laun makin menggunung la.. kalau cam aku, aku lebih prefer kumpul2 points then bila terdesak boleh guna beli minyak.. simpleeee..

Oh camtu je ke? Hmm betul lah juga kalau fikir logik. Utk masa emergency kan bleh gune points ni cheers
Back to top Go down
Hammer8

Hammer8

Posts : 31
Join date : 2013-03-04

Kereta baru beli kena ada full tank? Empty
PostSubject: Re: Kereta baru beli kena ada full tank?   Kereta baru beli kena ada full tank? Icon_minitimeTue Mar 10, 2020 11:25 am

nicereality wrote:
Hammer8 wrote:
norrman wrote:


is okay lah hadiah tu, points tu kena collect byk tahun baru dpt hadiah yg kecik2..x berbaloi...btw knp awak akan lupa bawa kad?

Redeem je minyak, korang nak besar mana lagi. Bukan senang nak redeem minyak kalau ada points mcm ni. Simple je hehe.

Brand lain pon bleh je dpt point, kdg2 lagi bnyk, nak redeem beli brg2 situ pon senang

Kalau tgk bright side dia, mmg semua brand boleh guna e-wallet utk bayar, tapi aku rasa petronas punye app ni the first one yg bayar semua guna app je, keluar cuma isi minyak bukan scan qr code. benar atau nggak hahaha
Back to top Go down
Hammer8

Hammer8

Posts : 31
Join date : 2013-03-04

Kereta baru beli kena ada full tank? Empty
PostSubject: Re: Kereta baru beli kena ada full tank?   Kereta baru beli kena ada full tank? Icon_minitimeTue Mar 10, 2020 11:25 am

nicereality wrote:
jomthai wrote:
nicereality wrote:
jomthai wrote:

points x dpt hadiah besar? aku tgok boleh je redeem points dpt la minum kt old town apa semua.. apa lagi yg korang nk ni.. x pun reddem jadi e-wallet, boleh bayor minyak ngkorang tu hahaha!

Alah, point tu kalau yg baru2 manade. Dan2 kena ada 800 point camtu itupun baru dpt aiskrim.

aku haritu isi rm40, dpt point 63 points.. nanti lambat laun makin menggunung la.. kalau cam aku, aku lebih prefer kumpul2 points then bila terdesak boleh guna beli minyak.. simpleeee..

Oh camtu je ke? Hmm betul lah juga kalau fikir logik. Utk masa emergency kan bleh gune points ni cheers

Haah, penting utk emergency. Dpt point lebh dpd kita isi kira benefit gak tu hehehe.
Back to top Go down
Sponsored content




Kereta baru beli kena ada full tank? Empty
PostSubject: Re: Kereta baru beli kena ada full tank?   Kereta baru beli kena ada full tank? Icon_minitime

Back to top Go down
 
Kereta baru beli kena ada full tank?
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» HCR Racing Introduces Full Protection for the Polaris RZR 170
» Gold near White Cliff's Peak tank NSW??
» full face helmet for sale NEW
» Kolpin Flat Pack Gas Tank for sale
» Trinity Racing full exhaust system plus more parts for sale

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Riders Club Malaysia :: Aprilia Riders Club Forum :: MAKLUMAT (INFORMATION) :: Trip / Rides & TTS :: Sembang-sembang (General Chat)-
Jump to: