Aprilia Riders Club Malaysia

FORUM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 panas betul aku lagu favret aku jadi mcm ni.

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
hotroll

avatar

Posts : 9
Join date : 2013-07-03

PostSubject: panas betul aku lagu favret aku jadi mcm ni.    Mon Dec 14, 2015 6:34 pm

sapa2 pernah dgr lagu kau ilhamku yg baru mesti bengang. sbb tak da feeling mcm lagu asal. ke ada yg kata sedap? Mad
Back to top Go down
jintarapom

avatar

Posts : 6
Join date : 2013-07-02

PostSubject: Re: panas betul aku lagu favret aku jadi mcm ni.    Wed Dec 16, 2015 1:50 am

hotroll wrote:
sapa2 pernah dgr lagu kau ilhamku yg baru mesti bengang. sbb tak da feeling mcm lagu asal. ke ada yg kata sedap? Mad
asal kau bengang? aku okay je. takde masalah. hehe
Back to top Go down
jintarapom

avatar

Posts : 6
Join date : 2013-07-02

PostSubject: Re: panas betul aku lagu favret aku jadi mcm ni.    Wed Dec 16, 2015 1:51 am

hotroll wrote:
sapa2 pernah dgr lagu kau ilhamku yg baru mesti bengang. sbb tak da feeling mcm lagu asal. ke ada yg kata sedap? Mad

asal kau bengang? aku okay je. takde masalah. hehe. sedap je di halwa telinga ku mendengarnya
Back to top Go down
Hammer8

avatar

Posts : 4
Join date : 2013-03-04

PostSubject: Re: panas betul aku lagu favret aku jadi mcm ni.    Wed Dec 16, 2015 11:21 am

lagu apa yg korang sembang ni? mohon pencerahan haha.
Back to top Go down
hotroll

avatar

Posts : 9
Join date : 2013-07-03

PostSubject: Re: panas betul aku lagu favret aku jadi mcm ni.    Thu Dec 17, 2015 12:52 am

Hammer8 wrote:
lagu apa yg korang sembang ni? mohon pencerahan haha.

ni lagu ni. kau prnah dgr tak?
Back to top Go down
jintarapom

avatar

Posts : 6
Join date : 2013-07-02

PostSubject: Re: panas betul aku lagu favret aku jadi mcm ni.    Thu Dec 17, 2015 12:06 pm

boleh pulak kau post kat sini. haha. menyirap je.
tp siyes lagu ni aku tak ambik port.
lagu ni tak penting. tak sedap.
Back to top Go down
jintarapom

avatar

Posts : 6
Join date : 2013-07-02

PostSubject: Re: panas betul aku lagu favret aku jadi mcm ni.    Thu Dec 17, 2015 12:07 pm

Hammer8 wrote:
lagu apa yg korang sembang ni? mohon pencerahan haha.

baik kau tak payah ambik tahu. buat sakit hati je. haha
Back to top Go down
Hammer8

avatar

Posts : 4
Join date : 2013-03-04

PostSubject: Re: panas betul aku lagu favret aku jadi mcm ni.    Thu Dec 17, 2015 6:38 pm

jintarapom wrote:
baik kau tak payah ambik tahu. buat  sakit hati je. haha
oh lagu ni. haha. aku dh tau la wei.. ingtkn lagu apa td.
aku pernah bc pasal lagu ni. sempena launch yonder music app.
kau tau ke apa tu yonder music app?
Back to top Go down
hotroll

avatar

Posts : 9
Join date : 2013-07-03

PostSubject: Re: panas betul aku lagu favret aku jadi mcm ni.    Mon Dec 21, 2015 6:30 pm

Hammer8 wrote:
jintarapom wrote:
baik kau tak payah ambik tahu. buat  sakit hati je. haha
oh lagu ni. haha. aku dh tau la wei.. ingtkn lagu apa td.
aku pernah bc pasal lagu ni. sempena launch yonder music app.
kau tau ke apa tu yonder music app?

muzik app baru yg Celcom launch
katanya yg sblm ada trak ungu kat jalan raya tu yg mrk syok
Back to top Go down
Hammer8

avatar

Posts : 4
Join date : 2013-03-04

PostSubject: Re: panas betul aku lagu favret aku jadi mcm ni.    Tue Dec 22, 2015 3:53 pm

hotroll wrote:
Hammer8 wrote:
jintarapom wrote:
baik kau tak payah ambik tahu. buat  sakit hati je. haha
oh lagu ni. haha. aku dh tau la wei.. ingtkn lagu apa td.
aku pernah bc pasal lagu ni. sempena launch yonder music app.
kau tau ke apa tu yonder music app?

muzik app baru yg Celcom launch
katanya yg sblm ada trak ungu kat jalan raya tu yg mrk syok

ohhh pernah dengar pasal ni, ada kawan yg guna
katanya setakat ni baik je kerana tak telan data
ada yg risau guna apps tu data jalan juga, tak rugi la cam tu
Back to top Go down
hotroll

avatar

Posts : 9
Join date : 2013-07-03

PostSubject: Re: panas betul aku lagu favret aku jadi mcm ni.    Wed Dec 23, 2015 11:27 am

Hammer8 wrote:
hotroll wrote:
Hammer8 wrote:
jintarapom wrote:
baik kau tak payah ambik tahu. buat  sakit hati je. haha
oh lagu ni. haha. aku dh tau la wei.. ingtkn lagu apa td.
aku pernah bc pasal lagu ni. sempena launch yonder music app.
kau tau ke apa tu yonder music app?

muzik app baru yg Celcom launch
katanya yg sblm ada trak ungu kat jalan raya tu yg mrk syok

ohhh pernah dengar pasal ni, ada kawan yg guna
katanya setakat ni baik je kerana tak telan data
ada yg risau guna apps tu data jalan juga, tak rugi la cam tu
dah dgr few time rasa ok juga lagu ni
suara datuk siti nurhaliza merdu Smile
fasal apps ni akan try dl dan mintak kawan yg guna share feedback
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: panas betul aku lagu favret aku jadi mcm ni.    

Back to top Go down
 
panas betul aku lagu favret aku jadi mcm ni.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» do-it-yourself tubeless rims
» Suka Jadi Batam (New Course)
» Going Tubeless with a spoke wheel

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Riders Club Malaysia :: Aprilia Riders Club Forum :: MAKLUMAT (INFORMATION) :: Trip / Rides & TTS :: Sembang-sembang (General Chat)-
Jump to: