Aprilia Riders Club Malaysia

FORUM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 GILA! Siapa nyanyi lagu ni?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
jomthai

avatar

Posts : 7
Join date : 2013-06-30

PostSubject: GILA! Siapa nyanyi lagu ni?    Fri Jun 06, 2014 10:00 pm

Guys, video ni asyik muncul dlm internet. Siape boleh bgtau aku mengenai video nih?

Back to top Go down
bun00

avatar

Posts : 2
Join date : 2014-02-19

PostSubject: Re: GILA! Siapa nyanyi lagu ni?    Sun Jun 08, 2014 3:48 am

u tak kenal ke? ini rapper yg paling famous di malaysia, Joe Flizzow.
piala dunia akan dtg sebab tu ramai org #gilabola
musim piala dunia semakin hangat,sy juga tak sabar nak tengok perlawanan besar ini..
Back to top Go down
gombok

avatar

Posts : 1
Join date : 2014-06-08

PostSubject: Re: GILA! Siapa nyanyi lagu ni?    Sun Jun 08, 2014 10:07 am

video ni memang dah hangat kat mana-mana saja ...
i ni peminat football... dah tunggu piala dunia lama ...
tapi... banyak kat malam-malam... macam mana tengok...
x suka tonton repeat punya..
Back to top Go down
chuge

avatar

Posts : 5
Join date : 2012-08-20

PostSubject: Re: GILA! Siapa nyanyi lagu ni?    Sun Jun 08, 2014 9:04 pm

Saya suka tengok match tp x suke main. Hahaha pelik kan? Lagu ni mmg best la lepas dgr bbrapa kali. Harap korang boleh sokong Joe!
Back to top Go down
pmkl1292

avatar

Posts : 3
Join date : 2014-07-10
Location : kota damansara selangor

PostSubject: Re: GILA! Siapa nyanyi lagu ni?    Sun Aug 17, 2014 10:43 pm

salam seemua..
gua nak tya skit le
kenapa my aprilia pegaso starada gua pya keluar remember your user code tetiba n x boleh stat
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: GILA! Siapa nyanyi lagu ni?    

Back to top Go down
 
GILA! Siapa nyanyi lagu ni?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Gila Bend, AZ petroglyphs

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Riders Club Malaysia :: Aprilia Riders Club Forum :: MAKLUMAT (INFORMATION) :: Trip / Rides & TTS :: Sembang-sembang (General Chat)-
Jump to: