Aprilia Riders Club Malaysia

FORUM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share
 

 Hebatnya Sony Xperia Tablet Z. Stok dah habis ke?

Go down 
AuthorMessage
jomthai

jomthai

Posts : 10
Join date : 2013-06-30

Hebatnya Sony Xperia Tablet Z. Stok dah habis ke? Empty
PostSubject: Hebatnya Sony Xperia Tablet Z. Stok dah habis ke?   Hebatnya Sony Xperia Tablet Z. Stok dah habis ke? Icon_minitimeMon Jul 01, 2013 10:48 am

Hari tuh saya pergi 1U cari Sony Xperia Tablet Z tapi hanya Celcom ada jual. Adakah stock terhad? Ada sesiapa boleh bgtau mengapa?
Back to top Go down
sc3ml

sc3ml

Posts : 1
Join date : 2013-07-01

Hebatnya Sony Xperia Tablet Z. Stok dah habis ke? Empty
PostSubject: Re: Hebatnya Sony Xperia Tablet Z. Stok dah habis ke?   Hebatnya Sony Xperia Tablet Z. Stok dah habis ke? Icon_minitimeTue Jul 02, 2013 8:12 am

Cuba cari di kedai elektrik macam SenQ atau SenHeng. Saya nampak ada broucher hari tu dekat kedai mereka. Harganya RM1999. Yang saya tahu tablet ni Celcom yang jual saja sekarang. Telco lain pun belum jual lagi. Sebabnya saya pun tak faham la! Boss nak beli ni urgent ke? Ambil je dengan Celcom.
Back to top Go down
jintarapom

jintarapom

Posts : 9
Join date : 2013-07-02

Hebatnya Sony Xperia Tablet Z. Stok dah habis ke? Empty
PostSubject: Re: Hebatnya Sony Xperia Tablet Z. Stok dah habis ke?   Hebatnya Sony Xperia Tablet Z. Stok dah habis ke? Icon_minitimeWed Jul 03, 2013 11:59 am

Apa fungsi lain yg hebat selain kalis air tu? Harga RM1999 harga tetap ke ade discount lagi?
Back to top Go down
hotroll

hotroll

Posts : 10
Join date : 2013-07-03

Hebatnya Sony Xperia Tablet Z. Stok dah habis ke? Empty
PostSubject: Re: Hebatnya Sony Xperia Tablet Z. Stok dah habis ke?   Hebatnya Sony Xperia Tablet Z. Stok dah habis ke? Icon_minitimeThu Jul 04, 2013 6:08 pm

Sony Xperia Tablet Z mempunyai skrin yg besar iaitu 10.1" HD Reality Display. Cukup besar dan jelas semasa menonton wayang dan main game. Selain tu, ia juga kalis air dan habuk. Memang tahan lasak sesuai utk orang yg suka kasar2. Hanya RM1438 dgn data plan dari Celcom dan paling penting tablet ni dilengkapi dgn 4G LTE. Lain punya kedai saya xtahu ada 4G LTE ready tak. Memang berbaloi kerana kalao beli sekali dgn plan, awak akan dpt rebet sebyk RM200 dan penghantaran percuma di mana2 tempat dlm Malaysia. Ada terms and conditional la.

Hebatnya Sony Xperia Tablet Z. Stok dah habis ke? Slide1-7_zpscc2491ac
Back to top Go down
jomthai

jomthai

Posts : 10
Join date : 2013-06-30

Hebatnya Sony Xperia Tablet Z. Stok dah habis ke? Empty
PostSubject: Re: Hebatnya Sony Xperia Tablet Z. Stok dah habis ke?   Hebatnya Sony Xperia Tablet Z. Stok dah habis ke? Icon_minitimeFri Jul 05, 2013 11:22 am

Selain daripada saya, ada sesiapa juga berminat dengan Tablets ini tak? Terima kasih banyak2 sesiapa yang bagi maklumat bagi tablet ni. Saya rasa saya akan check dengan Celcom dan layani laman web mereka yang rebates RM200 tu masih ada lagi tak. Sebab boleh jimat tu. Lagi berbaloi kan?
Back to top Go down
Sponsored content




Hebatnya Sony Xperia Tablet Z. Stok dah habis ke? Empty
PostSubject: Re: Hebatnya Sony Xperia Tablet Z. Stok dah habis ke?   Hebatnya Sony Xperia Tablet Z. Stok dah habis ke? Icon_minitime

Back to top Go down
 
Hebatnya Sony Xperia Tablet Z. Stok dah habis ke?
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» New Premium Cooter Brown Stereo Pod with Sony $399.99
» 1. Try pushing a alka seltzer tablet down the throat of your deadbait before casting.
» Sony P41 whiteflash homebrew build
» Sony P52/SS2/Viv 2800
» Android tablet as media server

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Riders Club Malaysia :: Aprilia Riders Club Forum :: MAKLUMAT (INFORMATION) :: Trip / Rides & TTS :: Sembang-sembang (General Chat)-
Jump to: