Aprilia Riders Club Malaysia

FORUM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share
 

 Bawa mini cooper balik dengan smartphone package

Go down 
AuthorMessage
titipoh

titipoh

Posts : 11
Join date : 2013-03-02

Bawa mini cooper balik dengan smartphone package Empty
PostSubject: Bawa mini cooper balik dengan smartphone package   Bawa mini cooper balik dengan smartphone package Icon_minitimeSat Mar 02, 2013 3:09 pm

I dengar kata ada contest menghadiahkan mini cooper setip bulan...
Hanya perlu dapatkan package smartphone dengan plan atau upgradekan package Celcom sedia ada..[img]Bawa mini cooper balik dengan smartphone package Mini10[/img]
Back to top Go down
dreschan

dreschan

Posts : 5
Join date : 2013-03-03

Bawa mini cooper balik dengan smartphone package Empty
PostSubject: Re: Bawa mini cooper balik dengan smartphone package   Bawa mini cooper balik dengan smartphone package Icon_minitimeSun Mar 03, 2013 12:02 pm

Wah... Hebatnya hadiah tu pasti banyak yang berebut untuk menyertainya....
Macam ni ada berapa buah Mini Cooper yang akan dihadiahkan??? rabbit
Back to top Go down
Xen_65

Xen_65

Posts : 1
Join date : 2012-11-29

Bawa mini cooper balik dengan smartphone package Empty
PostSubject: Re: Bawa mini cooper balik dengan smartphone package   Bawa mini cooper balik dengan smartphone package Icon_minitimeMon Mar 04, 2013 2:37 pm

begitu mudah ke?? nak cuba luck i la.. hehe
mana mana smartphone package pun boleh ke?
Back to top Go down
monicalee25

monicalee25

Posts : 1
Join date : 2013-03-04

Bawa mini cooper balik dengan smartphone package Empty
PostSubject: Re: Bawa mini cooper balik dengan smartphone package   Bawa mini cooper balik dengan smartphone package Icon_minitimeMon Mar 04, 2013 5:20 pm

titipoh wrote:
I dengar kata ada contest menghadiahkan mini cooper setip bulan...
Hanya perlu dapatkan package smartphone dengan plan atau upgradekan package Celcom sedia ada..[img]Bawa mini cooper balik dengan smartphone package Mini10[/img]

I prefer mini cooper in pink colour.... ada tak?!!
Back to top Go down
Hammer8

Hammer8

Posts : 7
Join date : 2013-03-04

Bawa mini cooper balik dengan smartphone package Empty
PostSubject: Re: Bawa mini cooper balik dengan smartphone package   Bawa mini cooper balik dengan smartphone package Icon_minitimeMon Mar 04, 2013 9:36 pm

Is it 2012 or 2013 Mini Cooper..ada hadiah lain ke?
Back to top Go down
oldtowncafe

oldtowncafe

Posts : 2
Join date : 2013-03-04

Bawa mini cooper balik dengan smartphone package Empty
PostSubject: Re: Bawa mini cooper balik dengan smartphone package   Bawa mini cooper balik dengan smartphone package Icon_minitimeMon Mar 04, 2013 11:24 pm

i pun minat pada mini cooper.. tapi I tak nampak begitu good luck
Back to top Go down
oldtowncafe

oldtowncafe

Posts : 2
Join date : 2013-03-04

Bawa mini cooper balik dengan smartphone package Empty
PostSubject: Re: Bawa mini cooper balik dengan smartphone package   Bawa mini cooper balik dengan smartphone package Icon_minitimeMon Mar 04, 2013 11:57 pm

i pun minat pada mini cooper.. tapi I tak nampak begitu good luck
Back to top Go down
stevenlee543

stevenlee543

Posts : 1
Join date : 2013-03-05

Bawa mini cooper balik dengan smartphone package Empty
PostSubject: Re: Bawa mini cooper balik dengan smartphone package   Bawa mini cooper balik dengan smartphone package Icon_minitimeTue Mar 05, 2013 9:35 am

oldtowncafe wrote:
i pun minat pada mini cooper.. tapi I tak nampak begitu good luck
beb I, sekarang pakai mini cooper... I pun minat mini cooper juga
Back to top Go down
titipoh

titipoh

Posts : 11
Join date : 2013-03-02

Bawa mini cooper balik dengan smartphone package Empty
PostSubject: Re: Bawa mini cooper balik dengan smartphone package   Bawa mini cooper balik dengan smartphone package Icon_minitimeTue Mar 05, 2013 10:19 am

Rasa hanya sebuah Mini Cooper untuk dimenangi setiap bulan ..
Tapi ada jugak Samsung Galaxy Slll Mini untuk dimenangi setiap hari....
Malangnya hanya boleh menang 1 hadiah saja....

Nak tau lebih

Bawa mini cooper balik dengan smartphone package Link12
Back to top Go down
Sponsored content




Bawa mini cooper balik dengan smartphone package Empty
PostSubject: Re: Bawa mini cooper balik dengan smartphone package   Bawa mini cooper balik dengan smartphone package Icon_minitime

Back to top Go down
 
Bawa mini cooper balik dengan smartphone package
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Tighten CV Boot Clips
» ZORT (Zombie Outbreak Response Team) stickers are coming
» Big wheel mini chopper
» McDonald's Mini player commercials
» Pharos PTL600E smartphone (unlocked GSM) -- worth it at $100?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Riders Club Malaysia :: Aprilia Riders Club Forum :: MAKLUMAT (INFORMATION) :: Trip / Rides & TTS :: Sembang-sembang (General Chat)-
Jump to: