Aprilia Riders Club Malaysia

FORUM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share
 

 Salam Perkenalan

Go down 
AuthorMessage
Koi

Koi

Posts : 12
Join date : 2013-02-01

Salam Perkenalan Empty
PostSubject: Salam Perkenalan   Salam Perkenalan Icon_minitimeFri Feb 01, 2013 10:15 am

Salam Semua, Saya Koi dai kepong, kl..
baru nak berjinak dgn jenama aprilia ni..
sedang tunggu masa nak dapatkan shiver 750 yg tengah buat promosi skrg..
harap dpt sblm raya cina nanti..
dpt masuk sini boleh dapat info dari otai-otai aprilia
Tq
Back to top Go down
dyn

dyn

Posts : 2
Join date : 2013-01-10

Salam Perkenalan Empty
PostSubject: Re: Salam Perkenalan   Salam Perkenalan Icon_minitimeSat Feb 02, 2013 1:24 pm

Salam Koi.... bukan apa rasanya fofum ni senyap jer x tau la ngapa saya pun baru join gak tp tiap kali saya tengok forum ni macam x de perubahan atau update. Ntah la....
Back to top Go down
Koi

Koi

Posts : 12
Join date : 2013-02-01

Salam Perkenalan Empty
PostSubject: Re: Salam Perkenalan   Salam Perkenalan Icon_minitimeTue Mar 19, 2013 10:03 am

dyn wrote:
Salam Koi.... bukan apa rasanya fofum ni senyap jer x tau la ngapa saya pun baru join gak tp tiap kali saya tengok forum ni macam x de perubahan atau update. Ntah la....
tu ler..sedingin salju kat sini..diaorang berborak secara offline jer ni..tts kat memana..
Back to top Go down
Jothi Dev Moses

Jothi Dev Moses

Posts : 13
Join date : 2013-04-03
Location : Beranang, Selangor

Salam Perkenalan Empty
PostSubject: Re: Salam Perkenalan   Salam Perkenalan Icon_minitimeTue Apr 16, 2013 9:21 am

Hi Koi ! Dah guna Shiver ? Macam mana ? Mine coming out next week. Happy Riding !
Back to top Go down
Koi

Koi

Posts : 12
Join date : 2013-02-01

Salam Perkenalan Empty
PostSubject: Re: Salam Perkenalan   Salam Perkenalan Icon_minitimeThu Apr 25, 2013 4:46 pm

Jothi Dev Moses wrote:
Hi Koi ! Dah guna Shiver ? Macam mana ? Mine coming out next week. Happy Riding !
hi Jothi..
dah clocked 4K++KM dgn shiver..
skrg ada leaking minyak hitam..puncanya skru cover engine tu tak ikat ketat..samada kena tukar gasket atau just isi gam gasket jer nanti..
neway..shiver best! Use only S mode bro!!
Back to top Go down
Jothi Dev Moses

Jothi Dev Moses

Posts : 13
Join date : 2013-04-03
Location : Beranang, Selangor

Salam Perkenalan Empty
PostSubject: Re: Salam Perkenalan   Salam Perkenalan Icon_minitimeTue Apr 30, 2013 10:57 am

Hi bro ! I tried S mode and it is very powerful ! I love it. Kalau nak konvoi, let me know bro. Tks !
Back to top Go down
Sponsored content




Salam Perkenalan Empty
PostSubject: Re: Salam Perkenalan   Salam Perkenalan Icon_minitime

Back to top Go down
 
Salam Perkenalan
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Katame-no-kata
» Ju-no-kata

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Riders Club Malaysia :: Aprilia Riders Club Forum :: MAKLUMAT (INFORMATION) :: Kali Pertama? (First Post?)-
Jump to: