Aprilia Riders Club Malaysia

FORUM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Salam Perkenalan

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Koi

avatar

Posts : 12
Join date : 2013-02-01

PostSubject: Salam Perkenalan   Fri Feb 01, 2013 10:15 am

Salam Semua, Saya Koi dai kepong, kl..
baru nak berjinak dgn jenama aprilia ni..
sedang tunggu masa nak dapatkan shiver 750 yg tengah buat promosi skrg..
harap dpt sblm raya cina nanti..
dpt masuk sini boleh dapat info dari otai-otai aprilia
Tq
Back to top Go down
dyn

avatar

Posts : 2
Join date : 2013-01-10

PostSubject: Re: Salam Perkenalan   Sat Feb 02, 2013 1:24 pm

Salam Koi.... bukan apa rasanya fofum ni senyap jer x tau la ngapa saya pun baru join gak tp tiap kali saya tengok forum ni macam x de perubahan atau update. Ntah la....
Back to top Go down
Koi

avatar

Posts : 12
Join date : 2013-02-01

PostSubject: Re: Salam Perkenalan   Tue Mar 19, 2013 10:03 am

dyn wrote:
Salam Koi.... bukan apa rasanya fofum ni senyap jer x tau la ngapa saya pun baru join gak tp tiap kali saya tengok forum ni macam x de perubahan atau update. Ntah la....
tu ler..sedingin salju kat sini..diaorang berborak secara offline jer ni..tts kat memana..
Back to top Go down
Jothi Dev Moses

avatar

Posts : 13
Join date : 2013-04-03
Location : Beranang, Selangor

PostSubject: Re: Salam Perkenalan   Tue Apr 16, 2013 9:21 am

Hi Koi ! Dah guna Shiver ? Macam mana ? Mine coming out next week. Happy Riding !
Back to top Go down
Koi

avatar

Posts : 12
Join date : 2013-02-01

PostSubject: Re: Salam Perkenalan   Thu Apr 25, 2013 4:46 pm

Jothi Dev Moses wrote:
Hi Koi ! Dah guna Shiver ? Macam mana ? Mine coming out next week. Happy Riding !
hi Jothi..
dah clocked 4K++KM dgn shiver..
skrg ada leaking minyak hitam..puncanya skru cover engine tu tak ikat ketat..samada kena tukar gasket atau just isi gam gasket jer nanti..
neway..shiver best! Use only S mode bro!!
Back to top Go down
Jothi Dev Moses

avatar

Posts : 13
Join date : 2013-04-03
Location : Beranang, Selangor

PostSubject: Re: Salam Perkenalan   Tue Apr 30, 2013 10:57 am

Hi bro ! I tried S mode and it is very powerful ! I love it. Kalau nak konvoi, let me know bro. Tks !
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Salam Perkenalan   

Back to top Go down
 
Salam Perkenalan
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Katame-no-kata
» Ju-no-kata

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Riders Club Malaysia :: Aprilia Riders Club Forum :: MAKLUMAT (INFORMATION) :: Kali Pertama? (First Post?)-
Jump to: