Aprilia Riders Club Malaysia

FORUM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 ARCM logo/Sticker

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
mikealfawhisky1984

avatar

Posts : 9
Join date : 2013-01-02
Age : 33
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: ARCM logo/Sticker   Thu Jan 03, 2013 4:52 am

Salam & Hi to ARCM Moderator/Admin,

Saya new-comer kat forum ni. Dah go through forum ni even tak semua.
Saya suggest kalau amin/moderator boleh create logo/sticker ARCM as identity to the club.
Lgpun logo club ni mmg nak bwk merata Laughing

Saya suggest jer,maybe sblum ni dah ader yg raise up topik mcm ni..tak perasan,tlepas pandang Shocked

Anyway, all the best to all ARCM's members cheers
Back to top Go down
DP Rider
Admin
Admin
avatar

Posts : 62
Join date : 2011-07-31
Age : 54
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Logo/Sticker   Mon Jan 07, 2013 4:03 pm

mikealfawhisky1984 wrote:
Salam & Hi to ARCM Moderator/Admin,

Saya new-comer kat forum ni. Dah go through forum ni even tak semua.
Saya suggest kalau amin/moderator boleh create logo/sticker ARCM as identity to the club.
Lgpun logo club ni mmg nak bwk merata Laughing

Saya suggest jer,maybe sblum ni dah ader yg raise up topik mcm ni..tak perasan,tlepas pandang Shocked

Anyway, all the best to all ARCM's members cheers

Idea yg bagus Mike!. Buat masa ni belum ada sesiapa yg mencadangkannya. Mungkin disebabkan tak semua yg pandai merekacipta logo atau sticker tersebut. Buat permulaan maka eloklah kita sama2 memberi contoh logo atau sticker yg hendak dibuat.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
RIDE SMART, RIDE FAR AND RIDE WILL BE AN ADVENTURE !!
Back to top Go down
http://aprc.forumms.net
erezmoh

avatar

Posts : 6
Join date : 2013-08-03

PostSubject: Re: ARCM logo/Sticker   Sat Aug 03, 2013 2:29 am

Salam semua, saya pon newbie dwkat sini, baru nak blajar pasal moto aprillia ni, mintak tunjuk ajar otai2 aprilia ye
Back to top Go down
hairiezary

avatar

Posts : 6
Join date : 2013-08-24
Age : 45
Location : Bandar Tun Razak Kuala Lumpur

PostSubject: Re: ARCM logo/Sticker   Sat Aug 24, 2013 2:29 pm

As salam
saya juga Newbie di sini
Cadangan yang baik utk stiker/logo
Back to top Go down
wildboyz78

avatar

Posts : 2
Join date : 2013-02-21

PostSubject: Re: ARCM logo/Sticker   Sun Aug 24, 2014 4:29 pm

salam semua.. slalu nye bila meet up dan dimane
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: ARCM logo/Sticker   

Back to top Go down
 
ARCM logo/Sticker
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Southern RZR Decals
» Club Sticker Artwork
» ***NEW** AE101 Owners Club Sticker***NEW***
» PM Big-R for all your sticker needs.
» Window Sticker Fest

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Riders Club Malaysia :: Aprilia Riders Club Forum :: MAKLUMAT (INFORMATION) :: Berita dan pengumuman (News and Announcements)-
Jump to: