Aprilia Riders Club Malaysia

FORUM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 knock knock knock assalamualaikom...bole saya masuk

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
rahimimdarifin

avatar

Posts : 5
Join date : 2013-01-01
Age : 42
Location : KUANTAN PAHANG

PostSubject: knock knock knock assalamualaikom...bole saya masuk   Tue Jan 01, 2013 6:51 pm

salam semua otai aprilia riders. saya Rahimi dari kuantan org baru dgn motor big engin camni. esok baru keluar shiver. beli motor ni pun takde mintak pandangan sesiapa pun. hajatnye nak intai z800 kawa. sekali sebelah ade shiver, terus putus nafsu pada kawa. tak cakap banyak pun dgn saleman tu terus kasi doc. & bayar booking. Bini tak tahu lagi ni. memandangkan tak sorang pun member yg pakai motor besar, so ni nak cari member lah ni. assalamualaikom n selamat berkenalan pada semua bros...sis ade jugak ke?
Back to top Go down
mikealfawhisky1984

avatar

Posts : 9
Join date : 2013-01-02
Age : 33
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: knock knock knock assalamualaikom...bole saya masuk   Wed Jan 02, 2013 11:03 am

salam rahimimdarifin,

nice! sama la..saya pun tgh intai2 Shiver 750 ni..berapa harga kat sana?
InsyaAllah dlm masa tdekat ni nak ambik..if everything goes well =)
Back to top Go down
rahimimdarifin

avatar

Posts : 5
Join date : 2013-01-01
Age : 42
Location : KUANTAN PAHANG

PostSubject: Re: knock knock knock assalamualaikom...bole saya masuk   Thu Jan 03, 2013 2:31 am

salam mike. kat kuantan RM 58000.00 + LV exhaust & HJC helmet. Baru petang tadi bwk balik. siap tergolek depan rumah coz berbukit sikit n kaki tak berapa nak cecah bumi. hahahah. alhamdulillah tak calar or kemik...tambah lagi bini berbakul-bakul membebel....buat pekak je...
Back to top Go down
mikealfawhisky1984

avatar

Posts : 9
Join date : 2013-01-02
Age : 33
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: knock knock knock assalamualaikom...bole saya masuk   Thu Jan 03, 2013 4:35 am

Wsalam..

1st of all,congrates bro sbb dah dpt shiver cheers

Waaaa..baru ambik terus tgolek..tak test drive dulu ker sblum ambik Shiver tu,bro?

Rasanya petrol mana yg sesuai utk Shiver tu? RON 95 @ 97?
Back to top Go down
rahimimdarifin

avatar

Posts : 5
Join date : 2013-01-01
Age : 42
Location : KUANTAN PAHANG

PostSubject: Re: knock knock knock assalamualaikom...bole saya masuk   Fri Jan 04, 2013 3:07 pm

pasal minyak tu teknikal sangat nak jawab. rase kene tanye mereka yg lebih otai dalam ni. petang ni nak DIY pasang frame slider. dok tengak cari dalam internet cara nak pasang
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: knock knock knock assalamualaikom...bole saya masuk   

Back to top Go down
 
knock knock knock assalamualaikom...bole saya masuk
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» FAQ: What is spark knock? What is KR (knock retard)?
» Knock Knock!
» Trans knock?
» where to find the knock sensor.
» knock knock can i come in and ride?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Aprilia Riders Club Malaysia :: Aprilia Riders Club Forum :: MAKLUMAT (INFORMATION) :: Kali Pertama? (First Post?)-
Jump to: